Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice"
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

Pol de competitivitate pentru creşterea productivităţii economice prin folosirea inovativă a realităţii virtuale, în scopul furnizării de servicii pentru infrastructurile critice – CREVIS
Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

  • English
  • Română

360 Revolution

360 Revolution este o companie specializată în dezvoltarea de proiecte pentru evenimente, de la serviciile de marketing integrat până la organizarea și implementarea acestora. Experiența, profesionalismul, flexibilitatea și creativitatea ne ajută să oferim idei implementabile pentru fiecare client în parte.

Soluțiile noastre se adresează atât companiilor din domeniul privat, corporate cât și celor din sectorul public și cultural. Ele cuprind toate etapele esențiale ale managementului de eveniment sau de proiect, după caz, de la definirea și stabilirea obiectivelor și grupului țintă, stabilirea resurselor și a bugetului implicat, la logistică, promovare, acțiune, implementare, follow-up și monitorizare.

360 Revolution deţine toate resursele necesare coordonării tuturor activităților: o echipă de 40 de profesionişti ce acoperă marketing, management de proiecte, vânzări, implementare evenimente și servicii creative. De asemenea, compania 360 Revolution se bucură de acreditare ISO 9001: 2008 și OHSAS 18001 ce dovedesc calitatea sa de mediu de lucru profesionist.