Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice"
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

Pol de competitivitate pentru creşterea productivităţii economice prin folosirea inovativă a realităţii virtuale, în scopul furnizării de servicii pentru infrastructurile critice – CREVIS
Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

 • English
 • Română

Asesoft Internaţional

Asesoft Internaţional a fost constituită în 1997 (sub actuala denumire activează din 2001) ca o companie cu capital privat integral românesc, și este în prezent unul dintre cei mai importanţi integratori de soluţii software de pe piaţa IT din România, datorită calităţii serviciilor și profesionalismului în relaţia cu partenerii și clienţii săi.

Asesoft Internaţional face parte din grupul ASESOFT, format din companii puternice, complementare, care acoperă aproape toate ariile industriei IT, de la integrare de soluţii software, până la retail. În același timp, strategia de dezvoltare pe termen mediu și lung a vizat consolidarea organizaţiei și a poziţiei pe piaţă, prin preluarea unor firme puternice în grup. În acest fel, extinderea spre zone conexe ale industriei IT s-a realizat printr-o trecere naturală, de-a lungul ultimilor 3 ani, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Grupul, deși eterogen, este structurat într-un mod complex, astfel încât fiecare companie să își poată gestiona strategia de business, în funcţie de tendinţele economice și comerciale din acel sector. În prezent, grupul de firme ASESOFT reprezintă unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa IT&C la nivelul Europei Centrale și de Est.

10” pentru Asesoft Internaţional

În condiţiile unei pieţe competitive, ASESOFT INTERNAȚIONAL mizează pe următoarele avantaje:

 • Complexitate și inovaţie a sistemelor informatice integrate realizate;

 • Echipă tânără și profesionistă, specializată în consultanță, project management și implementare;

 • Flexibilitate și dedicare;

 • Competenţe și certificări tehnologice la un nivel ridicat;

 • Portofoliu diversificat;

 • Parteneriate strategice cu principalii producători și furnizori mondiali de soluţii hardware și software;

 • Soluţii complexe pentru administraţia publică;

 • Acces la soluţii flexibile de finanţare;

 • Acoperire naţională;

 • Implicare în viaţa socială, culturală și sportivă a comunităţii.

 

Misiune

Misiunea companiei este sa devină cel mai bun integrator de soluţii informatice de pe piaţa IT, menţinând obiectivele de performanţă pe care își sprijină activitatea de 15 ani: Calitate, eficienţă și creativitate, prin efort de echipă, alături de angajaţi, parteneri și clienţi.

Dorim ca produsele și serviciile informatice oferite clienţilor noștri să aducă un plus de valoare, prin eficientizarea activităţilor necesare pentru îndeplinirea obiectivelor propuse, pentru că succesul nostru se reflectă în satisfacţia clienţilor.

 

Valori

 • Atitudine orientată către client;

 • Profesionalism;

 • Performanţă;

 • Spirit de echipă;

 • Grijă faţă de oameni.

 

De asemenea, echipa ASESOFT INTERNAȚIONAL acordă consultanţă permanentă clienţilor, fiind aproape de la începutul proiectului până la finalizarea acestuia, efectuând, de asemenea, procese de instruire în domeniul informatic și asigurând astfel toate instrumentele necesare pentru a atinge performanţa. Compania are o experiență vastă în furnizarea soluțiilor integrate, certificată de peste 100 de clienţi din sectorul privat şi public.

ASESOFT INTERNAȚIONAL este certificată ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO 18001, ISO 27001:2006, ceea ce reprezintă o dovadă a calităţii soluţiilor oferite de companie, și OHSAS 18001:2007, certificare obţinută datorită implicării în activitatea comunităţii, și a atenţiei pentru protecţia mediului înconjurător, precum și a calităţii muncii și securităţii angajaţilor.

Soluţiile eficiente și complexe de eAdministration, Business Intelligence, eHealth, eGovernment and Environment, pentru piaţa naţională, se adresează în special companiilor mari și entităţilor administrative publice. De asemenea, compania a dezvoltat noi soluţii, folosind tehnologii avansate furnizate de partenerii săi, companii de renume mondial.

 

Servicii

Serviciile IT profesioniste vin în ajutorul oricărei companii pentru a administra problemele IT, atunci când această activitate devine dificilă, și consumatoare atât de resurse umane, cât și de resurse financiare. De la servicii de audit informatic, menite să fie un suport pentru identificarea modului de proiectare și implementare a infrastructurii IT, până la servicii de suport IT, project management și training, compania noastră furnizează soluţii complexe pentru a veni în ajutorul companiilor orientate către rezultate, care doresc să ţină costurile sub control, înţeleg necesitatea adaptării la o soluţie diferită și ţintesc către eficienţă și profesionalism, având o viziune de business modernă.

Cifra de afaceri a evoluat constant crescător în ultimii 3 ani, de la 110.275.389 lei în 2011, la 112.772.710 lei în 2012 şi 159.045.648 lei în 2013.

Pentru anul în curs, compania ASESOFT Internaţional își propune diversificarea şi creşterea gamei de servicii IT&C oferite pentru a asigura dezvoltarea portofoliului de clienţi din sectorul privat și intenţionează să-şi multiplice activităţile cu componentă socială.