Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice"
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

Pol de competitivitate pentru creşterea productivităţii economice prin folosirea inovativă a realităţii virtuale, în scopul furnizării de servicii pentru infrastructurile critice – CREVIS
Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

  • English
  • Română

Asesoft Technologies

Asesoft Technologies a apărut în 2012, pentru a răspunde prompt acestor nevoi, oferind consultanță în domeniul tehnologiei informației și în construirea și evaluarea strategiilor IT&C ale companiilor.

În plus, punem la dispoziție clienților noștri si instrumentele de aplicare a strategiilor și soluțiilor de business și tehnologice definite, printr-o gamă completă de servicii și soluţii, cu obiectivul de a crește eficienţa proceselor de business.

În acest fel, clienţii noștri reduc timpii morţi cu identificarea problemelor și slaba funcţionare a sistemelor, reduc costurile cu departamentul IT, pot accesa rapid o echipă profesionistă și dedicată, care să le furnizeze suport rapid, productivitatea companiei crescând din primul moment.

Suntem permanent în contact cu clienţii noștri, pe toată durata proiectelor, prin elaborarea planurilor și conceptelor strategice integrate, până la definirea procedurilor, implementarea și întreținerea acestora.

 

Certificări

Standardele de calitate sunt un instrument care ne ajută să avem procese interne bine structurate, precum și servicii și soluții eficiente și superioare calitativ.

Ianuarie 2013 - Compania internaţională LLOYD’ S Register Quality Assurance Limited a acordat certificatul ISO 9001:2008 care atestă că produsele și serviciile furnizate de Asesoft Technologies, sunt de cea mai înaltă calitate.

Ianuarie 2013 - Compania internaţională LLOYD’ S Register Quality Assurance Limited a acordat certificatul ISO 14001:2004, privind politica Asesoft Technologies de Protecţie a Mediului Înconjurător.

Ianuarie 2013 - LLOYD’ S Register Quality Assurance Limited a certificat compania cu ISO 27001:2005, privind politica de securitate a Informaţiilor. Asesoft Technologies respectă integritatea, confidențialitatea și disponibilitatea informației.

Ianuarie 2013 - LLOYD’ S Register Quality Assurance Limited a acordat certificarea OHSAS 18001:2007, certificare privind Sănătatea și Securitatea Muncii.

 

Valori

Dedicație și Profesionalism - Suntem dedicați 100% proiectelor noastre și ne bazăm pe curiozitatea de a învăța cât mai mult și dorința de a fi cei mai buni, calități cheie ale membrilor echipei noastre. În acest fel, inovăm și evoluăm!

Rezultate - Oferim rezultate concrete în rezolvarea problemelor clienților noștri. Asigurăm astfel continuitatea activității și creșterea performanței.

Clientul nostru, partenerul nostru - Fiecare client este special, are nevoi de business unice, iar noi suntem pregătiți să răspundem acestor nevoi. Relația pe care o construim cu fiecare client este de parteneriat, unică și dedicată, pentru că doar împreună ne putem îndeplini toate obiectivele.