Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice"
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

Pol de competitivitate pentru creşterea productivităţii economice prin folosirea inovativă a realităţii virtuale, în scopul furnizării de servicii pentru infrastructurile critice – CREVIS
Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

  • English
  • Română

AVITECH CO

AVITECH CO S.R.L. este unul dintre cei mai importanţi furnizori din România de soluţii şi sisteme integrate pentru domeniile audio-vizual, videoconferinţă, IT&C, soluții 3D și de realitate virtuală (RV), securitate, siguranţă, instalaţii electrice, automatizări, soluţii ce au la bază echipamente şi servicii de cea mai bună calitate.

Compania are competențe în afaceri prin implementarea de soluții complete, pornind de la consultanță, proiectare, realizare studii de fezabilitate, management de proiecte, dezvoltarea și implementarea de soluții software, instruire și certificare personal, până la garanție, mentenanță și suport post-instalare. Profesionalismul şi expertiza companiei sunt evidenţiate atât de numeroasele certificări, autorizaţii, licenţe şi atestate pe care le deţine, cât şi de parteneriatele încheiate cu prestigioase organizaţii naţionale şi internaţionale de profil.

Utilizând cele mai noi tehnologii din industrie şi echipamente de la renumiţi producători din domeniu, echipa AVITECH CO SRL implementează sisteme performante, care oferă siguranţă în utilizare şi flexibilitate maximă. Compania s-a remarcat în mod special în domeniul educației și cercetării, conducând diverse programe în parteneriat cu universități și alte instituții de cercetare din România, parte dintre proiectele realizate având la bază sisteme 3D și RV, simulare și elaborare de prototipuri virtuale.

Compania oferă soluţii la cheie de integrare audio-video pentru săli de întâlniri, de conferinţe, de curs, dispecerate, board-room-uri.  De asemenea, sunt optim acoperite nevoile din sfera e-learning și digital signage. Sunt executate inclusiv lucrări precum design de interior şi proiectare, amenajări şi finisări, instalaţii electrice, mobilier specializat. Toate soluţiile audio-video ale companiei au încorporate echipamente de cea mai bună calitate, de la cei mai renumiţi producători mondiali. În acelaşi timp asigurăm suportul tehnic şi logistic necesar operării şi întreţinerii produselor distribuite, precum şi montarea echipamentelor, şcolarizarea personalului ce le utilizează şi intervenţia tehnică în cazul producerii unor defecţiuni.

AVITECH a creat în 2014 un departament R&D (cercetare-dezvoltare) modern, dotat cu echipamente de ultimă generație, în care activează o echipă de specialiști în cercetare cu o vastă activitate în domeniu. Activitatea departamentului se concentrează pe planificarea, proiectarea și punerea în practică a strategiilor de cercetare și dezvoltare în domeniile: realitate virtuală, telemedicină, Safe City, Smart Building etc.