Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice"
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

Pol de competitivitate pentru creşterea productivităţii economice prin folosirea inovativă a realităţii virtuale, în scopul furnizării de servicii pentru infrastructurile critice – CREVIS
Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

  • English
  • Română

INSOFT Development & Consulting

INSOFT este unul dintre cei mai importanți integratori de sisteme informatice complete din România. Compania oferă soluţii IT avansate, la nivel național şi internaţional, în domeniile –guvernamental, educaţional, sănătate, situații de urgență, cercetare-inovare şi pentru mediul de afaceri.

INSOFT a primit numeroase recunoașteri internaționale, compania fiind apreciată pentru inovație, potențial de creștere și strategia de afaceri de succes. Printre premiile obținute recent putem menționa: Locul I în cadrul categoriei „Rising Star”- Deloitte Technology FAST 50 Central Europe 2013, Best in Biz Awards 2014 EMEA, Red Herring Top 100 Europa, European IT & Software Excellence Awards 2014 etc.

Din portofoliul de produse fac parte: learnIN – Soluție completă de eLearning, INVALUE – Soluție de gestionare a competenţelor pentru încadrarea pe piaţa muncii a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă; IEP - Enterprise Portal Solution; INFOSOFT – Soluție pentru administrarea şi distribuţia conţinutului afişat pe terminale informative; BLINK – Sistem complet de management educațional.

Compania are un istoric de 5 ani în crearea de produse și servicii inovative, în cadrul departamentului de Cercetare & Dezvoltare. Din investiția inițială în cercetare-dezvoltare au fost dezvoltate primele produse din portofoliu (soluțiile de eLearning și de eGovernment).

Începând cu anul 2012, INSOFT a lansat patru proiecte de Cercetare & Dezvoltare, co-finanțate din programe ale Uniunii Europene, ce urmăresc dezvoltarea de produse noi sau optimizarea celor existente – două în suita de eEducation, o platformă de eHealth și o soluție UAV pentru monitorizarea infrastructurilor de transport de energie, gaze și petrol.

INSOFT s-a remarcat de asemenea și prin câștigarea finanțării celui mai mare Pol de competitivitate - CREVIS, proiect de cercetare-dezvoltare, care se bazează pe o investiție de 11 milioane de euro. În cadrul proiectului se va crea primul centru de excelență din Europa pentru testarea și modelarea infrastructurilor critice, prin folosirea inovativă a realităţii virtuale.

Mai multe informații sunt disponibile la: http://www.insoft-dc.ro/.