Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice"
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

Pol de competitivitate pentru creşterea productivităţii economice prin folosirea inovativă a realităţii virtuale, în scopul furnizării de servicii pentru infrastructurile critice – CREVIS
Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

  • English
  • Română

Teamnet

Teamnet este unul dintre principalii integratori de sisteme din România și un jucător în continuă creștere în Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Nordul Africii. Grupul investește constant în tehnologii avansate precum Cloud, GIS (Geographic Information Systems), Robotics și SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition Solutions), propunându-și să contribuie la dezvoltarea sustenabilă a societății. Cu o experiență de 15 ani, Teamnet a înregistrat o dezvoltare accelerată a fiecărui aspect al business-ului. 
 
Grupul a început să se extindă la nivel regional în 2010, bazându-se pe expertiza solidă în dezvoltare și integrare software și consultanță, propunându-și să susțină organizațiile publice și private pentru a-și crește competitivitatea în regiunile CEE și MENA. În prezent, Teamnet are birouri în 6 țări: România, Turcia, Croația, Serbia, Republica Moldova și Belgia. 
 
Alături de International Finance Corporation – Membră World Bank Group – și Banca pentru Comerț și Dezvoltare a Mării Negre, partenerii strategici și financiari ai Teamnet, grupul are în vedere fructificarea potențialului de creștere din România și din regiune.
 
Teamnet a fost inclus în 2015 pentru al optulea an consecutiv în topurile regionale Deloitte.
 
Pentru informații suplimentare, accesați http://www.teamnet.ro/.