Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice"
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

Pol de competitivitate pentru creşterea productivităţii economice prin folosirea inovativă a realităţii virtuale, în scopul furnizării de servicii pentru infrastructurile critice – CREVIS
Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

  • English
  • Română

Parteneri

INSOFT Development & Consulting

INSOFT este unul dintre cei mai importanți integratori de sisteme informatice complete din România. Compania oferă soluţii IT avansate, la nivel național şi internaţional, în domeniile –guvernamental, educaţional, sănătate, situații de urgență, cercetare-inovare şi pentru mediul de afaceri.
INSOFT a primit numeroase recunoașteri internaționale, compania fiind apreciată pentru inovație, potențial de creștere și strategia de afaceri de succes. Printre premiile obținute recent putem menționa: Locul I în cadrul categoriei „Rising Star”- Deloitte Technology FAST 50 Central Europe 2013, Best in Biz Awards 2014 EMEA, Red Herring Top 100 Europa, European IT & Software Excellence Awards 2014 etc.

Citeşte mai departe

Aptus Software

Compania dezvoltă soluţii software specifice şi personalizate, oferind un pachet complet de servicii de programare: plecând de la idea de proiect, ajungând la dezvoltarea software și finalizând cu suport externalizat şi mentenanţă. Printre soluțiile software implementate de către companie se numără: sisteme complete de management al depozitelor; sisteme de management al resurselor din instituții educaționale, integrate cu acces control și puncte de vânzare servicii; sisteme de management evenimente; sisteme de pontaj electronic integrate cu acces control; sisteme de afișaj electronic Digital Signage și altele.

Citeşte mai departe

Asesoft Technologies

Asesoft Technologies a apărut în 2012, pentru a răspunde prompt acestor nevoi, oferind consultanță în domeniul tehnologiei informației și în construirea și evaluarea strategiilor IT&C ale companiilor.
În plus, punem la dispoziție clienților noștri si instrumentele de aplicare a strategiilor și soluțiilor de business și tehnologice definite, printr-o gamă completă de servicii și soluţii, cu obiectivul de a crește eficienţa proceselor de business.

Citeşte mai departe

Sunsmart Integrare IT

SC Sunsmart Integrare IT SRL este o societate inovatoare nou creată, înființată în 2012, dar care beneficiază de aportul de experiență al unui personal dinamic și creativ, cu experiență în cercetare. Firma are capabilități pentru a dezvolta și implementa componente tehnologice hardware și software, de ultimă oră, pentru infrastructuri critice ICT, precum:

Citeşte mai departe

360 Revolution

360 Revolution este o companie specializată în dezvoltarea de proiecte pentru evenimente, de la serviciile de marketing integrat până la organizarea și implementarea acestora. Experiența, profesionalismul, flexibilitatea și creativitatea ne ajută să oferim idei implementabile pentru fiecare client în parte.

Citeşte mai departe

Asesoft Internaţional

Asesoft Internaţional a fost constituită în 1997 (sub actuala denumire activează din 2001) ca o companie cu capital privat integral românesc, și este în prezent unul dintre cei mai importanţi integratori de soluţii software de pe piaţa IT din România, datorită calităţii serviciilor și profesionalismului în relaţia cu partenerii și clienţii săi.

Citeşte mai departe

AVITECH CO

AVITECH CO S.R.L. este unul dintre cei mai importanţi furnizori din România de soluţii şi sisteme integrate pentru domeniile audio-vizual, videoconferinţă, IT&C, soluții 3D și de realitate virtuală (RV), securitate, siguranţă, instalaţii electrice, automatizări, soluţii ce au la bază echipamente şi servicii de cea mai bună calitate.

Citeşte mai departe

Universitatea POLITEHNICĂ din București

Universitatea POLITEHNICĂ din București (UPB) este cea mai veche și prestigioasă școală de ingineri din România. Universitatea POLITEHNICĂ din București are 15 facultăți și 57 de departamente. UPB a fost clasificată în 2011 în categoria celor 12 universități de cercetare avansată și educație din țară. A fost clasificată ca universitate de clasa A și are dreptul de a conduce activități de cercetare dezvoltare și de doctorat. Este conducătoare sau parteneră în sute de proiecte de CD din țară și străinătate. În Universitate ființează peste 30 de centre de cercetare. În anul 2011 UPB a fost clasificată a 436-a în topul primelor 500 universități din lume.

Citeşte mai departe

ELCOS PROIECT

ELCOS PROIECT este o societate cu răspundere limitată, înființată în anul 2007, având capital social privat integral românesc. În momentul de față societatea are un număr de 23 de angajați (12 bărbați și 11 femei). Compania noastră cooperează cu mai multe institute naționale de cercetare, Universitatea Politehnica București, precum și cu companii private de top pentru dezvoltarea și valorificarea potențialului științific românesc.

Citeşte mai departe

2K TELECOM

Fondată în anul 2000, 2K Telecom este unul dintre operatorii de telecomunicații cu cea mai rapidă creștere din România.

Inițial un furnizor de servicii de telefonie fixă, 2K Telecom își extinde gradual portofoliul de servicii incluzând servicii de telefonie mobilă – în prezent operează o rețea 4G WiMAX și a achiziționat recent o licență 4G LTE 2.6 GHz – și soluții mai avansate de telecomunicații (exemplu: supraveghere video și construcția și punerea în funcțiune a rețelelor publice de Wi-Fi).

Citeşte mai departe

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești este o instituție de învățământ superior de stat, acreditată, cu o bogată tradiție și rezultate meritorii în învățământul superior românesc. Universitatea a obținut calificativul Grad de încredere ridicat în urma evaluărilor instituționale realizate de Agenția Română pentru Asigurarea Calității în Învățământul Superior – ARACIS, în anii 2008 și 2013. În prezent, structura academică a UPG include 5 facultăți: Facultatea de Ingineria Petrolului și Gazelor, Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică, Facultatea de Tehnologia Petrolului și Petrochimie, Facultatea de Științe Economice și Facultatea de Litere și Științe.

Citeşte mai departe

WING COMPUTER GROUP

S.C. Wing Computer Group S.R.L. este o firmă inovativă cu capital privat integral românesc, înființată în anul 2003. Societatea desfășoară, în principal, activități de cercetare - dezvoltare și consultanță de specialitate în domeniu, comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului, consultanță în management și afaceri.

Citeşte mai departe

Teamnet

Teamnet este unul dintre principalii integratori de sisteme din România și un jucător în continuă creștere în Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Nordul Africii. Grupul investește constant în tehnologii avansate precum Cloud, GIS (Geographic Information Systems), Robotics și SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition Solutions), propunându-și să contribuie la dezvoltarea sustenabilă a societății. Cu o experiență de 15 ani, Teamnet a înregistrat o dezvoltare accelerată a fiecărui aspect al business-ului. 

Citeşte mai departe